استفاده از عصاره برگ زیتون به جاي آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده هاي سنتزي در سس مایونز و ارزیابی تغییر

دسته بندي : کارآفرینی » کشاورزی
استفاده از عصاره برگ زیتون به جاي آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده هاي
سنتزي در سس مایونز و ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول
در طول انبارداري

دسته بندی: کارآفرینی » کشاورزی

تعداد مشاهده: 1499 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

حجم فایل:1,442 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    استفاده از عصاره برگ زیتون به جاي آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده هاي
    سنتزي در سس مایونز و ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول
    در طول انبارداري